Julfest, MHF Höga Kusten

Under slutet av november eller i början av december varje år brukar MHF Höga Kusten anordna sin sista aktivitet för året. Söndag 8 december 2019 kl. 16.00 arrangerade vi en Julfest hos Bollsta Folkets Hus i Bollstabruk som ligger i Kramfors kommun. Vi bjöd in medlemmar via mejl samt annonser i Tidningen Ångermanland. Även övriga gäster som var intresserade välkomnades. Dessutom en skriftlig inbjudan per post till nya medlemmar och till de medlemmar som fyllt jämna år 2019.Kjell Näsholm håller tal på julfesten 2019
Alla fick betala ett subventionerat pris på 200 kr. För pengarna fick medlemmarna och gästerna som uppgick till 40 personer en hemlagad julbuffé. Tal framfördes av Ann-Christine Näsholm, Kjell Näsholm, Marianne Sjölander och ordförande Evert Strindin. Sekreterare Per-Olov Törnkvist hade konstruerat en frågesportstävling med tio frågor. Det fanns även tre vinster i potten som bestod av lokala presentkort. Pedagogiska bordet (uppvaknandet) fanns uppställt för visning. Julfesten 2019

MHF Höga Kusten uppvaktade också medlemmar som fyllt jämna år (50, 60, 70, 75, 80 och 90 år) under 2019 med ett diplom som lämnades över till de som närvarade. Vi har skickat diplomen per post till de andra.
Vi kan sammanfatta med att det var ett trevligt evenemang på andra adventssöndagen och god julmat. Stort tack till alla medlemmar, gäster och personalen på Bollsta Folkets Hus.
Per-Olov Törnkvist

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: