Årsmöte MHF Höga Kusten

MHF Höga Kusten (omfattar Härnösand, Kramfors och Sollefteå) arrangerade sitt årsmöte den 17 februari 2019, kl. 12.00 hos IOGT/NTO, GT-lokalen i Kramfors. Det var 18 närvarande medlemmar och en inbjuden gäst som var Kristina Ulander från NBV.
Vi började med att bjuda på smörgåstårta och valfri dryck (kaffe, the eller fruktdryck). Klockan 13.00 öppnade ordförande Evert Strindin årsmötet. Därefter hölls en tyst minut för avlidna medlemmar. Till presidium valdes Stefan Åsander som ordförande och Per-Olov Törnkvist som sekreterare. Verksamhets- och ekonomisk berättelse lästes upp av ordförande Evert Strindin respektive kassör Per-Olov Törnkvist. Revisor Maud Näsholm redovisade revisionsberättelsen. Årsmötet fastställde resultat- och
balansräkningen samt beviljade styrelsen ansvarsfrihet.
Per-Olov Törnkvist som även är sekreterare i regionstyrelsen visade ett bildspel med information från förbundet. Det handlade bl. a om TN-dagen, Ta Paus, funktionärsutbildning. Årsmötet godkände förslaget på Arbetsplan och Budget för 2019 samt att styrelsen ska bestå av sex ledamöter och en ersättare. Årsmötet beslutade om omval för ett år av Evert Strindin till ordförande och omval för två år av ledamöterna Berith Uhlin och Inge Wiksten samt omval för ett år av revisorerna Maud Näsholm och Kerstin Wretling.
Nytt för i år är att årsmötet kunde välja en valberedning som består av Nils Berglund (sammankallande), IngaLill Holm och Kristina Ulander. Kristina Ulander värvades samtidigt in som ny medlem i MHF Höga Kusten.
Vår inbjudna gäst Kristina Ulander från NBV fick ordet och informerade om NBV och samarbetet med MHF. Mötesordförande Stefan Åsander avslutade årsmötet.
Efter årsmötet delade ordförande Evert Strindin ut diplomer och nålar till tre närvarande jubilarer av tolv. De andra nio som av olika anledningar inte kunde närvara har vi skickat per post till. En jubilar som fick sitt diplom och nål per brev skrev en tackhälsning till avdelningen med en personlig historisk tillbakablick. Som avslutning bjöd vi på kaffe och kramforskaka.
Till sist vill styrelsen för MHF Höga Kusten önska alla medlemmar en skön och trevlig sommar.

Per-Olov Törnkvist

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: