MHF Campingklubbs Riksträff

Campingklubbens riksträff var i år förlagd till Jättendal. Den startade den 10 juli och avslutades den 14 juli. Det var några intensiva och varma dagar. Mycket av träffen går ut på att träffas och ha trevligt. Eftersom vi deltagare kommer från hela Sverige så träffar man en del bara en gång per år. Denna gång var det sektionerna Nord och Klöver som slog sig ihop som värdar för träffen.

Utställningsvagn

Samtliga dagar var lotteriförsäljningen igång. Tre av dagarna var det också tipspromenader med olika teman varje dag.
Träffen började på tisdagen med välkomstfika och på kvällen var det information. Vi fick också lyssna på 4 lokala spelmän som sjöng och spelade för oss. Bandet har inget namn men fick en del förslag under kvällen.
På onsdagen var det invigning i Jättendals kyrka. Förutom välkomsttal spelade Iggesunds dragspelsorkester med solister för oss. Därefter var dagen fri. På kvällen underhöll träfforkestern som i år bestod av 5 dragspelare.
Torsdagen var den stora dagen för årets bouleturnering. Vi hade blivit placerade med vår bil ganska nära banorna så vi satt i stort sett på första parkett och kunde titta på spelet. På kvällen bussades vi till Jättendals hembygdsgård där vi fick lyssna på 4 flickor från Jättendal med omnejd som kallar sig Yrväder. De både sjunger Acapella och spelar teater. Ett mycket trevligt program. Detta var ett offentligt framträdande som vi deltog i.
På fredagen hölls som vanligt årsmötet som gästades av Göran Sydhage. Dagordningen klubbades raskt igenom under ledning av Göran. Till ny ordförande för klubben valdes Anders Marklund Luleå. På kvällen blev det sedan dans till Bengt Nords.
Lördagen var avslutningsdagen med underhållning av träfforkestern. Utdelning av priser för bouleturneringen och tipspromenaderna. Vi som jobbat under träffen blev avtackade och budkaveln lämnades över till sektion Östgöta som ska arrangera nästa års träff.
Skrivet av enda deltagarna från Z,
Kent och Sylvia Ivarsson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: