Tulleråsen

Som avslutning på Offerdalsveckan så ordnades det en familjedag i Tulleråsen den 18 augusti. Hantverkare och föreningar i bygden medverkade. Det var även underhållning, musikquiz m.m. från scenen som var uppbyggd utanför föreningshuset. Vi från MHF blev tillfrågade via NBV om vi kunde medverka. Detta svarade vi ja på sedan vi tittat i våra almanackor och sett att några var lediga denna dag.

Kent pratar med en besökare i Tulleråsen.

Kent pratar med en besökare i Tulleråsen

Vi hade med oss uppvaknandet, promilleglasögonen och givetvis broschyrer. Vi hade även med oss en trialcykel för att göra PR för ungdomsverksamheten. NBV hade också skickat med material eftersom de inte kunde medverka själva.
Det var grått redan när vi kom fram och under eftermiddagen började det regna. Därför började vi med att sätta upp taket vi hade med oss som skydd. Under taket placerade vi allt material vi hade med oss.
Som vanligt var det stort intresse för uppvaknandet med den vanligaste kommentaren ”är det verkligen så mycket alkohol i lättöl”. Även promilleglasögonen var det ett antal som ville prova. Trialcykeln var det främst de yngre som tittade på och de i lämplig ålder erbjöds att komma ut och prova på när Litsklubben har sin träning.
Vi fick också förklara vad MHF och NBV var för organisationer. Alla visste inte vad förkortningarna står för och vad vi jobbar med.
Vi fick sprida vårt budskap till en hel det intresserade men arrangörerna hade hoppats på betydligt fler besökare än de som kom.
Vi som bemannade montern var Gunvor och Dexter från Undersåker och Kent och Sylvia från Lit.
Sylvia Ivarsson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: