Eckerö-resan 2018

2018-10-27 11.29.34

Information, fika och musikkryss

Som ett tack till de som har jobbat med några av Gävle MHF:s aktiviteter under året brukar vi bjuda på en tur med Eckerö-linjen. Så gjorde vi även i år och det blev en trevlig och uppskattad dag till sjöss. Turen började lite gungigt men vågorna lugnade snart ner sig så resten av resan blev mycket behaglig.
Vi började dagen med bussresan ner till Grisslehamn tillsammans med VS och Perssons Bussar. Väl ombord på båten samlades vi i konferensrummet Jungman för en stunds samvaro med MHF-information, macka och musiktävling. Denna vanns av ett lag bestående av Åke Carlsson, Lena Ögren och Ingvar Sandert. Stort grattis till vinnarna och övriga deltagare i de andra tre lagen.
Efter denna trevliga samvaro fick vi alla en stunds ”fritt valt arbete” innan vi satte oss till bords för den stora vilt-buffén. Underbar mat och ett minst lika underbart efterrättsbord.

2018-10-27 13.27.14

Underbar vilt-buffé och efterrätt

Sedan återstod bussresan mot Gävle och efter denna härliga och trivsamma utflykt var det ändå rätt skönt att komma hem och inte behöva äta mer den dagen!
Som en liten extra bonus fick vi också se en stor älg på vägen. Efter en stunds tvekan gick den ut i skogen igen så vi kunde fortsätta.
Åter tack alla som har hjälpt till med våra mycket viktiga aktiviteter under året. Hoppas vi ses på en utflykt igen nästa höst.
Text: Ove Sandert
Foto: Bengt Olof Bokström och Vicky Sandert

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: