Grötshow hos MHF Kramfors

Söndagen den 26 november klockan 16.00 arrangerade MHF Kramfors Grötshow hos Bollsta Folkets Hus i Bollstabruk . Innan gästerna gick till borden bjöd vi alkoholfri glögg. Ordförande Evert Strindin inledde Grötshowen med att hälsa alla välkomna och presenterade vår konferencier Stefan Åsander. Speciellt inbjudna gäster var Ragnar Forsberg och hans musiker, MHF VD Göran Sydhage, Ann-Christine Näsholm och Jens Melinder. Fiskdammen för barnen var speciellt uppskattad.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Foto: Nils Berglund

Programmet bestod av underhållning med Ragnar Forsberg med musiker vid tre tillfällen, servering av gröt och skinksmörgås, Marianne Sjölander informerade lite historik om Bollsta Folkets hus, sekreterare Per-Olov Törnkvist berättade om MHF Kramfors aktiviteter under 2017, MHF VD Göran Sydhage talade om alkobommar i hamnarna och arbetet mot alkohol och droger, Ann-Christine Näsholm berättade om sin nya bok, Jens Melinder från Polisen talade om nuläget i kommunen, vinstdragning i lotteriet och servering av kaffe samt Kramforskaka. Vi uppvaktade också vår mångårige medlem (62 år) Kjell Näsholm på hans 88-årsdag med en blomsterbukett. Ordförande Evert Strindin avslutar Grötshowen med att tacka alla medverkande.
Ett trevligt arrangemang en vecka före första advent med 60 deltagare, vuxna, barn och speciellt inbjudna gäster. Till sist vill MHF Kramfors tacka alla närvarande som bidrog till en mycket trevlig samvaro och personalen hos Bollsta Folkets Hus för bra service.
Text: Per-Olov Törnkvist

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: