Ta Paus vid Hornöberget

Detta bildspel kräver JavaScript.

MHF Kramfors arrangerade Ta Paus vid Hornöbergets rastplats lördag och söndag den 29 – 30 juli. Platsen är vackert belägen vid Höga Kusten bron när man kommer norrifrån. Vi bjöd på kaffe, the eller saft och bröd som uppskattades av många besökare. Naturligtvis informerade vi om arbetet inom MHF med nykterhet i trafiken, alkobommar och drogtester. På söndagen visade vi nya instrument för drogtest som bland annat finns i Tyskland men kommer troligen till Sverige.
Cirka 120 påsar med MHF material delade vi ut, 90- 100 koppar kaffe serverades, 44st svar på Ta Paus – Enkäten lämnades in och 49st namnunderskrifter för ny lag mot eftersupning. Tyvärr lyckades vi inte den här gången värva någon ny medlem men hoppas på att någon anmäler sig själv i efterhand.
I år hade vi svårt med att få MHF funktionärer att ställa upp och hjälpa till på grund av sjukdom, arbete och annat förhinder. På lördagen fick vi hjälp av Sabrina Sandhu från förbundskansliet som är ansvarig för Ta Paus och hennes mor var också med. En bra lösning så att jag slapp att vara ensam.
Foto och text: Per-Olov Törnkvist

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: