Utställningsdag i Ramsele

Ramsele Motorhistorisk

Veteranbilar på Ramelse motorhistoriska utställningsdag

Ramsele motorhistoriska förening arrangerade utställningsdag lördagen den 15/7 – 2017 med veteranbilar och motorcyklar. Ca. 400 olika fordon bl.a. amerikanska och europeiska veteraner visades upp och det var mycket folk som gick omkring och tittade på de olika fordonen. Det fanns utställare med varor av olika slag på plats. Eva Sahlin och Bo Bergkvist deltog för MHF, i år med vältebil och promilleglasögon. NBV med Mats Danielsson med fru samt Gunilla Lindskog från föreningen fruktdrycker hade med sig alkoholfria drycker för provsmakning. Vi tre föreningar delade bord och hjälptes åt.
Bo Bergkvist

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: