Nordanstigs MHF Årsmöte

Onsdagen den 8 mars kl. 18.30 höll MHF Nordanstig sitt årsmöte i Godtemplargården, Jättendal. Årsmötet fick flyttas framåt p.g.a. av influensasäsongen gjort sig påmind i styrelsen.
Ordförande Kjell Andersson kunde berätta att vår regionordförande tillika kanslist, IngaSara Cardell gått bort på det nya året. Årsmötet påmindes om bortgångna som sedan hedrades med en tyst minut.
MHF Nordanstig bedriver stor del av sin verksamhet i Godtemplargården som ägs av IOGT-NTO Dalens Ros, Jättendal. Antalet besökare på de 12 musikkvällarna varierade mycket under året, där väder och andra konkurrerande aktiviteter spelade in. Tillströmningen av gäster var låg vid påskupén som samarrangerades med IOGT-NTO, vilket inverkade negativt på resultatet. Bussresan till Roslagen i slutet av juli var mycket väl planerad och uppskattad. Under sommaren hjälpte avdelningens funktionärer även Medelpads MHF-avdelning på rastplatsaktiviteten Ta Paus i Armsjön.
Antalet musikkvällar, datum samt sommarens bussresa diskuterades innan programmet för 2017 med ett godkännande kunde antas. Avdelningen planerar för att kunna bibehålla nuvarande innehåll och därmed att musikkvällarna skall gå runt. Övriga planerade aktiviteter för året följer utfallet från föregående år, med undantag för påsksupén.
Styrelsen omvaldes utan förändringar och ordförande Kjell Andersson tackade mötesdeltagarna och styrelsen för det förnyade förtroende att leda MHF-avdelningen ytterligare ett år innan årsmötet förklarades för avslutat. Efter årsmötet bjöd MHF Nordanstig mötesdeltagarna på smörgåstårta, godbit och kaffe.
Jan-Erik Lärka

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: