Grötfest hos MHF Kramfors

 

Bord med rattar från krockade bilar som delades ut till inbjudna gäster.

Söndagen den 27 november 2016, kl. 14.00 bjöd MHF Kramfors (Härnösand, Kramfors och Sollefteå ingår) på Grötfest i Frånö Hotell. Det var 45 personer som kom och deltog i festligheterna. Cornelia från Myckelby och Peter från Svanö ställde upp sina hantverk till försäljning under festen. Vårt program började med underhållning av Patrik & Co som sjöng och spelande kända låtar vid flera tillfällen under eftermiddagen. MHF bjöd på maten som bland annat bestod av julgröt, julskinka. Vi hade inbjudna gäster som berättade om fotvård, nya drogtester och massage. Det var i tur och ordning Sorinas Fotvård, Peter från Svanö och massör Carina Edefall. Samtliga gäster fick en ratt från en krockad bil i gåva istället för blommor. Evert Strindin gick runt och sålde totalt 100 lotter med fem vinster i potten.

Ordförande Evert Strindin håller föredrag

Före sista aktiviteten var det dags för kaffe med hembakat bröd och tårta av Simone Edefall. Festen avslutades med 12 frågor i trafikkunskap. Tre vinster i potten till de som svarat alla, eller nästa alla rätt. MHF Kramfors värvade fyra nya medlemmar. Tusen tack till alla som var med på grötfesten och bidrog till en mycket trevlig sammankomst på första advent 2016.
Per-Olov Törnkvist     Nils Berglund
Sekreterare                  Fotograf

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: