Ta Paus, Näsbysjöns rastplats vecka 28

Ta paus-veckan började dåligt. Husvagnen som skulle anlända på måndagen kl. 09.00 dök inte upp förrän vid 11-draget. Den hade varit på verkstan precis före och på något vis hade nycklarna försvunnit… men en reservnyckel hittades och sent omsider kom vi igång. Sedan var det ett hemskt oväder under resten av dagen. Men ca 40 ekipage hade vi ändå kontakt med som fick vårt budskap och fika. Naturligtvis hembakt bröd, något sämre vill vi inte servera.
Resten av veckan löpte utan problem. Dagligen försåg vi ca 75 ekipage/dag med info och kaffe/saft och dopp. Frågeformulär fick vi ifyllda i mängder som resulterade i ett 15-tal nya medlemmar på de sju dagar vi var på plats. De ca 500 ekipage vi mötte med ca 1250 människor som vi fick kontakt med resulterade i ca 900-950 fikasugna gäster som vi även hann med att diskutera trafik och alkohol med.
Ett stort tack till alla som var med och hjälpte till att göra årets Ta paus till den succé det blev. Vi räckte till i år, men ser gärna fler som hjälper till nästa år. Ju fler vi är på plats, ju mer hinner vi umgås med besökarna. På återseende samma plats 2017.
Ta paus-general, Gästrikland, Mats Laulainen

DSC_0253.JPG

Uppmaning att Ta Paus

Påsar med trafikinformation delades ut till turister och lastbilsförare under veckan. Vi bjöd på kaffe och saft och hembakt bröd som var uppskattat. Turisterna kom från Sverige mest men även Norge, Tyskland, England, Holland och Finland. Deltagarna kom från Hofors, Sandviken, Storvik, Ockelbo och Gävle.
John Alneberg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: