Bessemerfesten, Hofors 3-4 juni 2016

DSC_0256.JPG

MHFs Husvagn och tidsaxel över vad MHF åstadkommit genom åren

Naturligtvis såg vi till att finnas på plats även i årets upplaga av Bessemerfesten. Vältbilen hade hittat hit som vanligt med Inga-Sara och husbil. Husbilen är ett ypperligt kampanjfordon måste jag bara säga. Andra dagen fick vi ta till reserven (skribentens mini-buss) då husvagnen var på annat uppdrag. Men det funkade faktiskt bättre med den än med husvagn.
Hur många vi når under en sådan marknad som Bessemerfesten är svårt att veta, men i två dagar fick marknadsbesökarna prova vältebilen, provsmaka alkoholfria alternativ och fylla i enkäten som vi hade. I år nådde vi fler människor än tidigare år, då dag två alltid regnat bort. Men i år höll det fina vädret i sig och vi fick två kanonfina dagar.
Ett stort tack till de som ställde upp så vi kunde vara med även i år.
Mats Laulainen

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: