Ramsele Motorhistorikers veteranbilsutställning

img_4212

Vältebilen redo för att användas

Lördag 16/7 var MHF på Ramsele Motorhistorikers veteranbilsutställning, med vältbil och promilleglasögon. Efter en liten trög inledning på förmiddagen, och info från speakern att vi fanns, blev det full fart. Det blev kö till ”ögonen” och bilen, så det var tur att vi var fyra som jobbade.  Uppskattningsvis var det över 450 veteranfordon utställda, även lite nyare. Promilleglasögonen gav många en AHA upplevelse, det var många även lite äldre som provade. Vi delade ut kortet med de olika procentsatserna för alkoholhaltiga dryckerna, som det också blev en del funderingar kring. Vi hade tur med vädret: det kom några regndroppar i slutet av dagen. Den här utställningen är årligen och rekommenderas för alla bilintresserade. Vi kommer nog tillbaka!
Bo Bergkvist

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: