En timme för din övertygelse

Visst har du en timme över för din övertygelse? Vet du att varje dygn har 86 400 sekunder? Hur många det blir på ett år känns lite väl mycket att ens tänka sig. Det är en fråga om prioriteringar vad vi gör med vår tid. Många människor har fått frågan om vad de skulle göra om de fick 86 400 varje dag. De flesta tror att det är pengar det handlar om och visst vore det fint att få det! Vi räknar upp allt vi skulle köpa, allt vi skulle kunna göra, resa och uppleva. Få känner att de skulle dela med sig, även när de får besked att nästa dag får de lika mycket. När vi får veta att det handlar om tid som inte kan sparas eller förvandlas till saker kvarstår bara vad vi gör
med vår tid och vilken som får den. Det finaste vi kan ge varandra är just tid. Vi har alla lika mycket och vi gör olika saker med den. Ibland kan vi säga att arbete tar bort så mycket av den, tiden, att vi ser fram emot pensionen! Och det är då tiden verkligen flyger iväg! Det finns så mycket som vi tänkt gör sedan, när vi blir pensionärer, att dagarna blir fyllda av göromål. Visst kan saker och ting ta längre tid när man blir äldre, det har jag själv märkt. Men nog skulle du kunna hitta en timme för din övertygelses skull? Vi är rätt många som lägger ner mycket tid för MHF och andra organisationer där vi är medlemmar. Och det finns många behjärtansvärda ändamål
Aktiv medlem en timme
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: