Julen står för dörren

Domherrar
Det dröjer än ett tag innan våren är här.

Lucia med sina tärnor och stjärngossar har lyst upp mörkret och årets lussebulle har provsmakats. Hoppas du har haft en bra december så här långt.

Se över bilen inför resan till släkten och ta det lugnt så du slipper hamna i något av de diken som kantar vägen. Med bra vinterdäck, väl tilltaget körschema och god framförhållning kommer du långt.

Passa på att vila när möjlighet ges, så att du är utvilad och resan går bra. Fördelen med den här julen är att du har en vanlig helg precis innan julafton, en bra möjlighet att komma iväg antingen på lördag eller söndag.

Årets jul blir vit i hela Sverige, så tänk på att det inte går hålla hastighetsgränserna enligt uppsatta skyltar i alla lägen. Glöm inte heller snöskyffeln hemma, den kan komma till användning, speciellt nu när det är ganska mycket snö lite överallt.Har du tur i oturen, uppstår bilköer i din väg, har du en filt och termos med varm dryck klarar du dig längre.

Julen blir mer minnesvärd som en innehållsrik, rolig, stämningsfylld och upplyftande högtid med sådant som verkligen är en upplevelse för alla runt dig.

Utan starkvaror kan sedan hela familjen få en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: