Triple and Touch

Visst är det väl härligt när en insats blir belönad? Föreningen Fruktdrycker gjorde ett nedslag i Stöde sista fredagen i juli månad. Det bjöds på drycker från Systembolaget på ett sedvanligt sätt: ”Kom och smaka, detta är gratis och allt finns på Systemet!” Att det dessutom skedde för publik som såg fram emot en konsert av efterlängtat slag gjorde hela bjudningen än mer festlig! Lockropet hördes utanför Stöde kyrka innan konserten började och hörsammades av runt 200 personer! Det var tur att en intresserad närstående (i ordets rätta bemärkelse: stod nära) hjälpte till med avkorkandet! Samtliga som så önskade fick en ”Ta Paus”-kasse med sedvanligt innehåll för en säkrare färd i semestertrafiken. Det är alltid en liten vinst i att få förklara vad MHF står för, både bokstavligen och värdegrundsmässigt! Rätt många hann läsa på kassarna innan de svarade, men som vanligt fanns det också några som förväxlar oss med annan organisation och tror att vi är en underavdelning! Visst är vi en underavdelning men inte till M. Vi står på egna ben i allra högsta grad! Så med eminent hjälp av en extremt närstående (och nu på det mer vedertagna sättet!) städades bjudningen och kassarna undan och en stol lånades och det bjöds på en konsert att minnas med de gamla godingarna, Triple and Touch! Trevliga arrangörer som bjöd på konserten!
Kanslisten på grönbete

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: