Vad blir nästa utveckling av Ta Paus?

Vi har under några år haft likartade teman för våra aktiviteter under Ta Paus, medlemsvärvning, trötthet i trafiken och vikten av att ta paus varannan timme. Det är givetvis en god gärning i sig, men har vi inte möjligheter att förnya oss lite så känns det som om vi serverar samma gamla skåpmat än en gång. Visserligen har 2012 års Ta Paus börjat skrapa på ytan av trafikbeteendet i stort genom att MHF-landet fick ta del av självtestet för förare från vår region, men vi har ett kansli som sitter inne med mer kunskap än de som finns ute i regionerna.
När kommer det något tema därifrån för Ta Paus som också ger lite pengar till aktiviteten? Om du som läser detta sitter inne med någon bra idé så är du välkommen till kanslisten med den: vi skall utveckla vår verksamhet och gärna med ekonomiskt stöd från någon myndighet eller större organisation!

IngaSara C

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: