Ta Paus-aktivitet vid Mosjöns Campingplats

Helge Wallin är en pigg 90-årig profil från Ö-viks MHF-avd

Helge Wallin är känd och pigg 90-årig profil från Ö-viks MHF-avd. som firades på sin 90-årsdag i efterskott med blommor och tårta utav Kramfors och Grundsundas MHF-avd. på Ta Paus-aktivitet vid Mosjöns Campingplats E4 norr Örnsköldsvik. Att vara 90 år fyllda och med stort hjärta jobba vidare för MHF:s trafik och nykterhetens anda, är något som uppskattades utav oss som firade dig i dag.

Något som gör Helge glad och hans fortsatta intresse för MHF är den goda kamratandan. En stor saknad för honom är Ö-viks-avdelningen som saknar en fungerande styrelse och en ungdomsavdelning. Hans största önskan är att det skall finnas en efterträdare som fortsätter vidare med MHF Ö-vik. Lördag den 4/8 är vår första dag på Ta Paus-aktivitet vid Mosjöns Campingplats. Det började med lite duggregn som slutade när vi var på plats och det blev en ganska bra dag ändå. Vi lämnade ut 70 påsar med trycksaker och serverade c:a 90 koppar kaffe med dopp samt några te och saft till våra besökare. Vi hann också prata om vikten att ta paus och dess fördelar, samt att tänka på väglaget i samband med nederbörd även när det är sommarföre, samt en massa annat prat som blir vid ett sådant tillfälle. Några svarade också på formuläret hur säker är du som förare. Alla var nöjda med vår ta paus-aktivitet, vissa uppskattade vårt arbete extra mycket så dom tackade flera gånger innan dom reste vidare på sin färd. Vi är mycket nöjda med dagen och hoppas att det stannar till många flera i morgon för då är det säkert många som är på hemväg. Vi som var där är Ö-viks, Grundsundas och Kramfors MHF-avd.Helge, Maud och Per-Anders

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: