Från Bra till Enastående

Ett nytt studiematerial från MHF har utkommit. Det är ett diskussions material riktat direkt till medlemmarna för att få veta hur vi skall staka ut framtiden för MHF- Sex områden berörs; Folkrörelsen MHF, Medlemmarna, Avdelningarna, Kompetensen, Helnykterheten och Trafiksäkerheten. Studieplanen bygger på 3-5 träffar. Det gruppen kommer fram till kommer att tillställas MHFs förbundsårsmöte i Göteborg i oktober månad 2012. Detta är ett unikt tillfälle att som medlem få vara med och påverka MHFs inriktning menar Mats Danielsson som tillsammans med Sten Fahlén tagit fram materialet. Kontakta din avdelningsordförande så ordnar denne med hjälp av NBV en studiegrupp i närheten av dig.

Om du inte har någon MHF kontakt, är du välkommen att ringa Mats Danielsson 060-121650 eller E-post mats.danielsson(at)mhf.se

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: