Andra spelkvällen

Glada miner vid bordet där man spelade TP

MHF Sundsvalls avdelning och Lf IOGT-NTO Hällan har bjudit in till andra spelkvällen. 15-talet spel- och leksugna medlemmar hörsammade inbjudan och slöt upp runt de dukade borden. På borden stod/låg säll skapsspel av olika kategorier och svårighetsgrader.
– Ta för er och spela vad ni vill hälsade MHF-ordförande IngaSara Cardell, som tog för sig av spelet ALFAPET. Andra ville vinna små ”tårtbitar” för att ta hem hela spelet TP. TP består av 100-tals kluriga och luriga frågor ifrån olika kategorier. (TP = Trivial Pursuit). Vem utförde första kejsar snittet? Varifrån kommer kardborrbandet? Vad dansade Elvira Madigan på? En bekant till mej brukar säja att man hör på sorlet och skratten om folk trivs. Och det vill jag verkligen påstå att folket gjorde denna kväll, då man fick höja rösten för att höras. Efter en timmes schack spelande var Guy Cardell och JanOlof Sandman nöjda, för båda hade vunnit (HmHm) och ville ha fika. Tack till köksflickorna. Kvällen slutade med att Lf Hällan fick en ny medlem. Grattis. Du som inte har hunnit vara med är välkommen till nästa spelkväll.

Zaedi

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: