Backe och Strömsund fick besök

Kent Ivarsson med Uppvaknandet

Tillsammans med Strömsunds kommuns drogsamordnare Berit Holter besökte vi hälsocentralen i Backe med uppvaknandet. Det hela skedde inom ramen för det samarbete som finns med Mobiliseringen mot alkohol och droger i Jämtlands län och just nu kring trafiknykterhet. Grunden och starten var vid TN-dagen och pågick under tre veckor runt om i länet, med roll up och broschyrer. Temat återkommer under veckorna 50-52 innan årsskiftet. Vi hade flera bra samtal i Backe med besökarna när vi sedan flyttade till Ström sund på eftermiddagen ut anför COOP på torget så hade ortsborna siktet in ställt på att handla innan veckoslutet och många nöjde sig med att se utställningen på avstånd.

Kent Ivarsson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: