Nu när vi ändå sitter inne…

Så kan vi väl cirkla lite runt det som är våra hjärtefrågor? Jag tänker närmast på trafikutbildning för oss som inte tog körkort igår. Det har kommit så många nya trafikmärken att jag ibland får gissa mig till vad de kan betyda. När Stöde firade sina 50 år som avdelning lärde jag mig ett nytt: vit botten och två röda streck som gick ihop till en pil.

Sammanvävning av trafik till en fil

Gårdsgata är också rätt nytt och jag har inte sett det i Sundsvall, men i Gävle. Vet vi verkligen vad som gäller efter en sådan skylt? ”Från bra till enastående” är viktigt att vi cirklar kring. Det är en uppföljning på den LEAN-utbildning som delar av regionstyrelsen fått tycker jag. Här finns det verktyg för avdelningsutveckling både när det gäller föreningsteknik och verksamheten. Det kommer att ge oss en makalöst bra verksamhet i framtiden när vi gått igenom det materialet. Jag kommer gärna ut och startar upp cirklarna, så hör av er till mig så att vi blir bäst i Sverige på goda och givande ”påhitt”! Ta också en titt i fotoalbumen: har vi koll på vilka som är med på fotona? Regionen har en mängd foto i olika format och utförande från många år tillbaka. Vem vet vilka som är med på dem och när togs de? Finns det kanske t. o. m. någon verksamhet dokumenterad där som vi kan ta upp igen? Vem av er kan tänka sig att kolla igenom en del i alla fall av alla de som finns? Jag känner bara igen ett fåtal av er på fotona och regionen behöver er hjälp. Om ni bara visste hur kul vi kommer att ha!!!

Kanslisten IngaSara

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: