Ta Paus i Härnösand

MHF-kassen

Jag ska väl inte gradera för att alla möten och uppdrag är både roliga och givande. Vill i alla fall sätta årets Ta Paus-aktivitet på Torget i Härnösand högst upp. Med bilen fulladdad med material och kaffetermosar åkte IngaSara och jag mot vårt mål. Skuffen fick agera skrivbord där högar sorterades och kassar fylldes i rasande fart, liksom torget. Käre nån, va folk! Vi bjöd på kaffe med dopp, barnen fick Festis. Det var inte bara kassar som det var hård åtgång på, kaffet tog slut innan halva dagen gått.

Billabong

Vad gör då IngaSara? Jo, hon försvann en kort stund och återvände med en varuvagn från Systembolaget fylld med alkoholfri Billabong. Om det inte är någon som vet hur det smakar att doppa vetebullar i Billabong kan ni fråga Härnösandsborna! Efter en sådan dag är ord överflödiga, vi satt tysta nästan hela vägen hem. Jag vet varför, vi njöt båda av att ha fått upplevt denna udda, härliga dag tillsammans och med alla de som besökte oss. Frågan är bara; hur slår vi det här?
Harrieth Persson

Annons

2 Responses to Ta Paus i Härnösand

  1. BengtOlof Bokström says:

    Doppa semlor i drycken!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: