Bara vara tillsammans

Spelgänget Arne Södergren & Arne Palmqvist

En lördagkväll i september blev vi bjudna till Östersunds MHF-avdelning på en ”bara-vara-kväll”. En mysig, lugn hemmakväll hos MHFavdelningen, där vi fick umgås och lyssna på fin stämningsfull musik, i RT:s fina festvåning.

Östersunds MHFavdelningen hade hyrt in sig i RiddarTemplet Jämteborgs festlokal och bjudit in alla jämt MHF:are plus vi från Sundsvall. Vi blev ett 15-tal och två musikkunniga killar från trakten. Musikanterna hette Arne Södergren och Arne Palmqvist.

Värdinnorna Sylvia och Gunvor hade ordnat förplägnad bestående av Västerbottenspaj, sallad och dryck. Till kaffet serverades Gunvors hemmagjorda tårta. En stor avlång tårta gjord på fem lager, med gott innehåll och jordgubbar som garnering.

Medan disken skulle plockas ihop hade Sylvia gjort en frågeslinga i huset. Hur många taggar har älgen på varningsmärket för ”vilt”? Denna fråga var den som fastnade i mitt minne, men hon hade flera andra också. Frågeslingevinnaren för kvällen blev Gunnar Gunnarsson. Därefter delgav Kent Ivarsson lite om framtiden, men vi njöt mest i nutiden av musiken och att bara få vara tillsammans.

Tack för en fin kväll, från oss som blev med ett rivjärn!
Zaedi och Mats Danielsson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: