Flyget i Örnsköldsvik 50 år

PEr-Anders framför vältebil med åkande

Grundsundas MHF ungdom Sakrias Brant

Den 12 juni, Flygets 50-årsjubileum, Örnsköldsvik hade vi med oss bordet om ”Uppvaknandet” delade ut broschyrer och bingokartan till ungdomarna som blev mycket efterfrågade eftersom det var många barn som kom till firandet den dagen. Vi jobbade tillsammans med Grundsundas ordförande Per Anders Sjödin, som var den som hade huvudansvaret. Per Anders basade för Vältebilen och hade fullt upp hela dagen, dock var det svårt att uppskatta hur många som provade på att rulla om i bilen, men det kom en jämn ström av besökare till honom. De som besökte vårt bord uppskattar vi till ungefär 285 st. Lämpliga broschyrer delades ut, vi som jobbade var Maud och Kjell samt Evert. Men dagens höjdpunkt som visades oss på Trialbanan var när Grundsundas MHF ungdom per Trial körde banan som visas på kortet av den 12årige tuffa killen vid namn Sakrias Brant. Vad månde bliva av den killen.

Marianne Sjölander, Kramfors som är på bild provade "Fylleriglasögonen" blev verkligen förvånad över hur det kändes att passera konerna på rätt sida. För övrigt är hon nykterist.

Maud Näsholm

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: