Ta Paus vid HögaKusten 2/7-3/7

Semesterfirare stannade till

Trevliga och glada semesterfirare stannade till för en stunds  pratstund och avnjöt den goda kaffetåren med bulle och kaka till. Höga Kustendagarna den 2 och 3 juli dessa två soliga dagar  kommer vi att minnas lång tid  framöver. Kjell Näsholm serverade kaffe med Lisbeth Sundström till  dagens besökare.  Kaffebordet utökades efter ett tag med en till servitris, nämligen Evert Strindin.  Hilbert Sundström välkomnade kaffesugna semesterfirare till kaffebordet och till att fylla i det för MHF aktuella frågeformuläret. Tre kunskapsfrågor om trötthet i trafiken. Med det goda besöksantalet fick Maud Näsholm fundera om att utöka med ett bord till för att  underlätta att fylla i frågorna.

HIlbert med frågeformulär

Till kaffebordet kom bl.a. en dam vid namn Barbro Norman,  svägerska till f. d. Svea  Nor man som på sin tid  var riksordförande i MHF damklubb. Barbro berättade om  hur trevligt damerna hade vid deras besök för c:a  20 år sedan. En fullastad  buss med damer från hela  Sverige. Detta besök här  i Kramfors var och är ett oförglömligt minne. De pratar än idag om det besöket inte att undra på det,  vi hade våra MHF-vänner  Karin och Åke Viberg, som  spelade på sitt dragspel och  gitarr, ledde allsång och  stämningen var på högsta  nivå. Chauffören avbröt till sist för hans tid låg under arbetsschema. Vad roligt att få höra, att efter så många  år som gått, minns vi varandra trogna MHFare hur roligt det kan vara när  vi träffas vid ”Ta Paus”.  Det var två trevliga dagar  som vi lämnar bakom oss  och ser nu framemot nästa  sommar.

Maud Näsholm

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: