Ta Paus Armsjön 1/7-3/7

Trafikanter tar en välbehövlig paus vid rastplatsen i Armsjön

En av de största aktiviteterna MHF har är  ”Ta Paus” och det visade sig också vara en av de  roligaste jag har varit med  om hittills! Några tanter hade bakat bullar och med bilar packade med material anlände vi till Armsjön. Utställningsvagnen ställdes  på plats och sen började det hela. Helgen bjöd på växlande väder kan man säga.  Fredagen regnade det hela  dagen, lördag mycket hög  luftfuktighet och söndagen blåste bort. Men vad kul att möta så  många människor och lyssna till deras semesterförväntningar!  Vi lät barnen hoppa hopprep för att få användning för  sin energi och sedan lugnt  kunna fortsätta bilresan.  Alla MHF:are som medverkade gjorde en jätteinsats på alla sätt. Allt flöt  på, kassar med information  lämnades ut, kaffepannan  gick varm och överallt fördes diskussioner, allt från  semestermål till MHF:s arbete för ökad trafiksäkerhet.  När helgen var slut hade  vi två (!) bullar och sex karameller kvar. Förutom det finns en del möten kvar i våra hjärtan och förhoppningsvis har vi lämnat kvar  avtryck hos några av Armsjöns besökare.  Vi ses igen nästa år!

Harrieth Persson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: