Grötfest Gävle MHF

Lördagen den 8 januari 2011 var det dags för den traditionella (två år) grötfesten hos Gävle MHF. Det har nu blivit en tradition att börja det nya året med en grötfest. Ett 25-tal gäster, alla var inte MHF-are, hade anmält sig, och fick äta risgrynsgröt och skinksmörgås samt kaffe och kaka. I år hade vi valt att sitta vid runda bord i stället för långbord då vi tyckte att man kom så långt ifrån varandra, sittande vid långa bord. Efter gröten var det dags för ett musikkryss som Ove Sandert hade knåpat ihop. Det verkade svårt till en början men sen är det ju med alla kryss att man får lite bokstäver här och där och efter snabb-genomgången kunde man få ihop det mesta. Ingen hade väl alla rätt men nästan. Efter kaffet och kakan var det dags för nästa musiklek. Två lag på vardera tre personer fick tävla. Ove hade satt ihop 99 melodisnuttar på c:a 10 sek. var, och sen skulle lagen komma underfund med vilken artisten var. Första lag med 10 rätt, vann.
BengtOlof Bokström

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: