Program 2011

Se vad som händer nära dig!

Program för avdelningar och region

Nu kan du se program vad som händer i ditt område och över hela regionen under hela 2011 och en bit in på 2012. Informationen uppdateras med nya programpunkter under året, så det kan vara praktiskt att titta in ibland så håller du dig uppdaterad om vad som sker. Klicka på kartan för att se länkar till avdelningar i regionen, du kan även föra muspekaren över menypunkten ”Avdelningar” och sedan klicka på respektive avdelnings namn i undermenyn som visas. När du ändå är inne på vad som händer så kan du också se det i sidokolumnen till höger under rubriken ”Vad nytt?”.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: