Bilprovningen

Bilprovningens monopol upphörde i juli månad. Redan dessförinnan hade många bilfirmor ackrediterats att ”släcka 2-or” i besiktningsprotokollet. Många av oss befarade att det kommer att bli flera firmor som tar hand om besiktning och i likhet med el- och tele-avregleringen priserna gått i höjden. Men ännu har inte speciellt många nya ”bilprovningar” uppstått. Det känns bra att vi har en stabil Svensk Bilprovning. Däremot kommer det på sikt innebära att MHF med flera motororganisationer inte kan vara aktieägare i SBP.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: