Tideräkning

För de allra flesta av oss räknas året från 1 januari till 31 december. För många räknas året före och efter älgjakten. För oss aktiva MHF:are räknas före eller efter årsmötet. Nu har förbundets årsmöte avverkats. Denna gång var platsen Eskilstuna, Bolinder Munktells stad. Det är fascinerande att se alla dessa f.d. industrilokaler som tillvaratagits till allehanda små industrier eller tjänste enheter. Men så är det också då regementen i vår region lagts ned en efter en. Det har uppstått ny verksamhet i kasernerna eller verkstäderna.. Beröm fick MHF av nuvarande landshövdingen för Västmanland och f.d. Vägverksgeneralen Ingemar Skogö. Det var länge sedan jag hörde en verksperson sprida sådana superlativer kring det trafiksäkerhetsarbete som MHF bedriver. Det kändes väldigt positivt att sitta på årsmötet och mottaga denna optimism.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: