Trafiknykterhetens vecka

Hundratalet plagg upphängda på torget i Kramfors

MHF Kramfors med 100 plagg på torget

– Kramfors

Vid Trafiknykterhetens vecka i Kramfors började vi vårt jobb i Kramfors på Biblioteket med ”Uppvaknandet” måndag och onsdag. Tisdag besökte vi Ådalsskolan och Räddningsgymnasiet på Sandö och lyssnade på Harrieth Perssons föreläsning om ”rattfylleriets konsekvenser”.
Torsdag hade vi vårt sedvanliga arrangemang med 100 plagg på torget, som Kjell och Maud skötte om i solens värme. De som passerade över torget undrade vad som stod på denna dag. Många tankar väcktes bland besökarna när vi förklarade vad plaggen symboliserade. För nettot av försålda plagg inköptes från förbundet reflexer, som delades ut till kyrkliga ungdomsgrupper.
Naturligtvis delades broschyrer ut samtidigt och vi fick även hjälp från bilprovningen med utdelning.
När dagen var till ända kändes det ändå viktigt med den uppskattning som vi fick av allmänheten att MHF finns i Kramfors och orkar visa dessa tråkigheter våra fyllerister ställer till ute på våra vägar under ett år.
Glädje ämne vi fick en ny medlem till vår avdelning som uppskattade vårt arbete.

Annons

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: