Trial

Uppvisning Trial

Trogna läsare av Ratta Ren XYZ vet att vi har ett par duktiga ungdomsklubbar i regionen som nyttjar Trial som ”lockbete” vid kontakter med motorintresserade. Norrlandscupen en tävling serie här ivårt område har kört ett antal deltävlingar redan 7 o 8 tävlingen i Lit i början av augusti och 9-10 tävlingen i Timrå slutet av augusti. För de som redan är aktiva har 2 träningsläger genomförts dels i Nordanstig1-2 maj men även i Husum 3-4 juli med gott deltagande. Lits klubben som just nu har lite färre utövare har satsat på uppvisningar på Motormässan Frösön 29-30 Maj. 5 grabbar körde på uppbyggda hinder och gjorde succé bland besökarna. Sedan hade klubben en liten monter på Expo Norr där även inbjudan till hemma tävlingen fanns. Åretsavslutning av NC-cupen i trial blir hos Nordanstigs MK den 9-10 oktober.
Välkommen dit!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: