Rastplats

3-4/7 ”Ta Paus” med förberedelse en tidig söndagsmorgonvidköksbordet alla broschyrer placerades ut i tidningen Motorföraren och samlades i var sin plastpåse till inte mindre än 175 st. påsar för utdelningvid Höga Kusten- bron. På morgon den 3/7 var det dags att plocka ihop alla grejor för ett provisoriskt kök med gasolkök för kaffekokning.
Ja, det är en hel del som skall med vatten, kaffe, te, saft, kastrull, koppar, muggar, servetter, socker, grädde, diabetesbröd, bord och dukar och alla hemmagjorda skyltar och ett glatt humör. Vi var alla glada och nöjda med servering utav c:a 300 koppar kaffe 100 saftglas med tillhörande muffins och kakor. Det var mycket trevliga och tacksamma gäster som anlände till oss. Samtidigt delades ”Vinn biocheckar” ut till 187 svarande. Det kändes skönt när kvällen led mot sitt slut.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: