Expo Norr – Frösö Park

Uppvaknandet, hur mycket alkohol innehåller lättölen?!

Med hjälp av MHF:are från Mattmar, Krokom,Östersund och Lit-Häggenås kunde vi lyfta alkoholfrågan i trafiken bland ca 20 000 besökare under sista veckan i juni. Uppvaknandet var stommen i vår del av den gemensamma nykterhetsrörelsens monter. Många gånger under dagarna kunde vi få kommentaren är det så mycket alkohol!
Utställningen är mycket pedagogisk uppbyggd och fungerar med en ”påläst” presenterare för alla åldrar inte minst blandunga. Efter dessa dagar är vi som jobbat i montern förespråkare för användandet av uppvaknandet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: