Barnens dag

Den 13 juni ordnades Barnens dags firande i Bergeforsparken. 2009 var första året efter 40 års uppehåll. Till skillnad mot 2009 sken solen i kapp med deltagarna och massor av aktiviteter med uppträdande från två scener, talangjakt, sumobrottning, fiskdamm, styltgång, Sörberge Smookers – gamla hederliga mopeder med blårök m.m. som tillhör barn och vuxen aktiviteter. Sundsvall-Timrå MHF fanns på området med vältebilen som rönte stort intresse. Genom MHF fanns också Föreningen Fruktdrycker med och serverade för dagen nya systembolags-drycker. Jordgubbs vin och Peach Pearl ett persiko vin.
Mats

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: